Reparatie van je typemachine

Reparatie van je typemachine

27 april 2018 Geen categorie 2

Jaaaaa! De typemachine van je opa op zolder gevonden of een goede rommelmarkt vondst? En nu? Hij doet ’t niet goed. En waar vind je een nieuw typemachinelint? En hoe gebruik je een typemachine? We leggen het met alle liefde aan je uit én we maken je typemachine weer klaar voor gebruik. Een reparatie kunnen we uitvoeren in Amsterdam of Gouda. We maken de machine helemaal schoon, geven een servicebeurt, lopen alle functies na en voorzien de typemachine van een nieuw lint. Een servicebeurt met nieuw lint kost €45,00 incl. btw. Reparaties gebeuren uiteraard in overleg en je weet van te voren wat het gaat kosten. Wil je weten hoe je je typemachine kunt inleveren? Kijk dan even op deze pagina

2 antwoorden

 1. Pierre schreef:

  Welke model typmachine heb ik en waar kan ik dat zien en wat kost een nakijkbeurt om restauratie\reparatie kosten in te schatten? Ik woon in Amsterdam .

  • Rianne schreef:

   Hallo Pierre,

   Dank voor je bericht! Meestal staat er een merk op de typemachine, maar een foto sturen naar info@wievanzoethout.nl kan ook, dan kunnen wij dat vrij direct voor je zien. Een standaard servicebeurt inclusief nieuw lint kost 45 euro. Inleveren of ophalen in Amsterdam is geen probleem.

   Groeten, Rianne van wievanZoetHout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *