Typemachine

inkoop en verkoop van vintage lifestyle items

Typemachine verkoop

Deze website is natuurlijk via een modern toetsenbord tot stand gekomen, maar hoe heerlijk is het om ouderwets te typen op papier! Wil je een werkende typemachine kopen? Dat kan met onze volledig gereviseerde typemachines. Ben je op zoek naar een werkende typemachine? We knappen alle merken op en voorzien ze van een nieuw lint. Linten zijn nog voldoende online te koop. Remington, Brother, V&D, Olivetti, Underwood you name it, we have it. Je volgende boek typen of een originele manier om je trouwboodschappen te noteren? Of gewoon voor de mooi op kantoor of in de woonkamer. *tikker de tik*

We hebben altijd rond de 60 machines op voorraad, dus kom gerust een keer langs in Gouda om ze te proberen. We zijn twee zondagen in de maand open tussen 12 en 17 uur. Kun je niet langskomen? Dan geven we graag advies op afstand zodat je juiste machine kiest. Of kies gelijk een machine uit in de webshop. Na aankoop versturen we je machine zo snel mogelijk. We streven ernaar dit binnen twee werkdagen te doen.

Typemachine onderhoud

Heb je zelf een typemachine, maar doet hij het niet meer goed? We repareren en reviseren ook in opdracht. We nemen je typemachine vrijblijvend in om een inschatting te maken van het werk. Reparaties worden in overleg uitgevoerd. Stuur een foto en een omschrijving van je machine naar ons mailadres info@wievanzoethout.nl
We kunnen op deze manier het snelst een inschatting maken van de staat van de typemachine. De meeste typemachines staan al een poosje stil, dus een goede schoonmaakbeurt is vaak geen overbodige luxe. Wist je dat dit normaal gesproken één keer jaar werd gedaan?

Heb je een typemachine van voor 1950? Er zijn een aantal standaard problemen bij echt oude machines. Dus soms is een reparatie niet mogelijk of te duur om uit te voeren. Ook kan het zijn dat je wel weer kunt typen, maar met een ‘gebruiksaanwijzing’ vanwege de leeftijd van de typemachine. We geven je graag uitleg over je machine.

Je kunt je typemachine inleveren in Gouda of Amsterdam. Een standaard schoonmaakbeurt met nieuw lint kost €40,00 inclusief btw. Hierin is inbegrepen: schoonmaken van binnenwerk en typearmen, reinigen van de plaat, controleren van alle kritieke onderdelen van de machine, schoonmaken buitenkant en toetsen, afstellen en testen. Bij reparatie van een onderdeel is de schoonmaakbeurt uiteraard inbegrepen.

Alleen een lint vervangen is ook mogelijk! Je bent je machine ongeveer twee weken kwijt. Neem even contact op via info@wievanzoethout.nl zodat we een inleverafspraak kunnen inplannen.


Werkende typemachine Hermes media

Werkende typemachine kopen